Ons team

J.A. (Jan) Bolhuis re

Van 1980 tot 1996 werkzaam geweest als forensisch onderzoeker. Sedert 1996 gespecialiseerd in technisch (brand) onderzoek (Deskundige A Brandonderzoeken)

Tussen 2009 en 2012 de leergangen Gerechtelijk Deskundige civiel- en strafrecht gevolgd en met succes afgerond.

Onder nummer DO128 ingeschreven in het register van Landelijk Register Gerechtelijk Deskundigen (LRGD).

Tevens ingeschreven in het Nederlands Instituut van Register Experts (Nivre).

J.H. (Johan) Boumeester

Van 1972 tot 1975 werkzaam geweest als tactisch rechercheur. Daarna van 1975 tot 1989 werkzaam geweest als forensisch onderzoeker. Vanaf 1989 werkzaam als technisch- en tactisch onderzoeker met als specialisatie technisch (brand)onderzoek (Deskundige Brandonderzoeken).

Ir. T (Teun) Hagens

Ruim dertig jaar werkzaam geweest bij de gerenommeerde advies- en ingenieursbureaus Centrilab te Soest en TAUW te Deventer. In deze tijd is een ruime ervaring opgebouwd op een breed scala van onderzoeksgebieden zoals technisch (brand) onderzoek en (brand)schade onderzoek aan producten en goederen.

Ing. N. (Nico) Kluwen

Werkzaam op onder meer het gebied van inspectie, coördinatie en specialistisch onderzoek in vele takken van de industrie, gezondheidszorg en utiliteitsgebouwen. Daarnaast nationaal en internationaal betrokken bij normalisatie activiteiten (NEC 64, CENELEC en IEC). Auteur van verschillende boeken op het gebied van ontwerpen, inspecteren en de bedrijfsvoering van elektrotechnische installaties.